Cazacii Rusiei – State Dance Company

Cazacii Rusiei – State Dance Company

  Spectacolul s-a terminat!  

25% Reducere

17Apr 2019

Miercuri 17 Aprilie 2019
ora 20:00
Casa Studentilor
Pret: 150-200 RON


Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 17 aprilie 22:00.


Reduceri de 25%  cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului

 

“Privesc teatrul ca pe cea mai măreață dintre toate formele de artă, cel mai rapid mod in care oamenii pot să împărtășească unul cu celălalt ce înseamnă a fi om.”― Oscar Wilde

 

Pe 27 martie este aniversata Ziua mondială a teatrului. Instituită în 1961, la Viena, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), a devenit, din 1962, un eveniment anual, organizat de Centrele naţionale ale institutului. ITI a fost înfiinţat în 1948, la iniţiativa UNESCO, şi reprezintă cea mai importantă organizaţie non-guvernamentală din domeniul artistic.

Obiectivele Zilei Mondiale a Teatrului sunt: promovarea teatrului în toate formele sale, în întreaga lume; conștientizarea de către oameni asupra valorii teatrului în toate formele sale; înlesnirea pentru toate comunitățile teatrale a unei promovări pe scară largă prin care guvernele și liderii de opinie să fie conștienți de valoarea și importanța dansului în toate formele lui și să îl susțină; a se bucura de teatru în toate formele lui pentru binele personal; să fie împărtășită bucuria teatrului cu ceilalți.

Pentru a marca acest eveniment și pentru că susțin toate obiectivele stabilite prin Ziua Mondială a Teatrului, organizatorii evenimentului ”Cazacii Rusiei” oferă în perioada 20 – 27 martie un discount de 25% la toate categoriile de bilete disponibile spre vânzare. Reducerea de 25% în cazul evenimentului ”Cazacii Rusiei” este valabilă în toate orașele turneului: Cluj, Constanța, București și Iași.

CAZACII RUSIEI

Russian Cossack State Dance Company din Moscova REVINE ÎN TURNEU ÎN ROMÂNIA! Cea mai bună trupă rusească de dans din lume, ”Cazacii Rusiei”, vine în fața publicului român cu un show grandios, doar cele 9 seturi de costume având o valoare de peste 100.000 de dolari! Yuri Piskun este unul dintre creatori. El a făcut școala de modă la Milano și a fost ucenicul lui Giorgio Armani. Muzica live in interpretare maiestrala instrumental si vocala (rasunand si piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia), o coregrafie care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern, totul intr-o poveste spusa precum o piesa de teatru. Doua ore in care fascinanta poveste a cazacilor va fi adusa pe scena de cei considerati cea mai buna companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company din Moscova.  

ORIGINALII Russian Cossack State Dance Company din Moscova revin în România astfel:

Cluj: 12 aprilie, la Casa de cultură a Sindicatelor

Constanța: 14 aprilie 2019, la Casa de cultură a Sindicatelor

București: 15 aprilie 2019, la Sala Palatului

Iași: 17 aprilie 2019, la Casa de cultură a Studentilor

 

 

Pret: 150-200 RON