Bogdan & Horatiu Malaele

Bogdan & Horatiu Malaele

20Mai 2018

Duminica 20 May 2018
ora 20:00
Casa Studentilor
Pret: 100-120 RON


Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 20 mai 22:00.


 

Editie Speciala

Casa de Cultura a Studentilor Iasi

Editie Speciala este un nou proiect marca Horatiu Malaele. Maestrul ironiei si al hazului ascutit va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.

Pe 20 mai la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Horaţiu Mălăele, Bogdan Mălăele şi Radu Captari vin cu spectacolul “Ediţie Specială”.

Editie Speciala este premiera unui nou proiect marca Horatiu Malaele. Maestrul ironiei si al hazului ascutit va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.

Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca de la lacrima emotiei la rasul in hohote.

Noul spectacol are la baza texte puternice, pline de emotie, pigmentate cu momente “Best of Horatiu”, culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului. Muzica special aleasa de Radu Captari si melodiile noi compuse pe texte ale lui Horatiu Malaele, vor intregi acest univers in care veti trai pentru o ora si jumatate.

Pret: 100-120 RON