Stefan Hrusca – Concert extraordinar de colinde PIATRA NEAMT

Stefan Hrusca – Concert extraordinar de colinde PIATRA NEAMT

  Spectacolul s-a terminat!  

15Dec 2018

Sambata 15 Decembrie 2018
ora 17:00
Cinema Dacia - Piatra Neamt
Pret: 80-100 RON


Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 15 decembrie 19:00.


    STEFAN HRUSCA – Concert extraordinar de colinde

    15 decembrie ora 20:00 Cinema Dacia Piatra Neamt

Pentru a vedea orasele cuprinse in turneu, click pe buton

Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor:  Ştefan Hruşcă  revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar!  În luna  decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.
Veti primi nepreţuitul dar muzical pe 15 decembrie ora 20:00 la Cinema Dacia Piatra Neamt. Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”,  “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.
Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXVI-a oară  în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului.
Aşadar, nu pierdeţi o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră.
Pret: 80-100 RON