Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

HOȚI DE ONOARE – VASLUI - VASLUI

marți14 mai

ora 19:00

Casa de Cultură a Sindicatelor VASLUI

75 RON

HOȚI DE ONOARE

Adaptare după “Non si paga, Non si paga” de Dario Fo, comedia “Hoți de onoare” propune publicului o distribuție de excepție: Anca Sigartău, Bogdan Talașman, OanaMoșneagu/Mara Oprea, Vlad Gherman/Valentin Sichim și Claudiu Maier. Aflați deja la a patra colaborare în teatru șidupă succesul extraordinar al celor douăseriale TV, Adela si Lia, în care au jucatîmpreună, cei 5 actori ne promit o comedieextraordinară și garanteaza 2 ore de bunădispoziție.
Povestea pare simplă, dar are toateingredientele unui comic de situație și de personaj. Antonia – Anca Sigartău este o femeie inteligenta, descurcareață și extrem de inventivă. Așa că atunci când apareoportunitatea unui protest ad–hoc la supermarket, protest purtat de către femeiledin cartier sătule de mărirea constantă a prețurilor, Antonia, lider printre protestatari, sfârșește prin a își umple coșul de cumpărăturicu tot felul de produse, pe care fie nu le achită, fie le cumpără cu un preț stabilit de ea, evident mult mai mic decât prețul afișat. Toate bune șifrumoase, doar că Antonia este căsătorită cu un om extrem de cinstit, Giovanni, muncitor la fabrică, care își plătește taxele, care nu ar furaniciodată nimic, un cetățean model care credeîn statul socialist. Un cetățean care nici nu îșiînchipuie că soția sa ar putea pune așa ceva la cale. Așa că, pentru a evita orice conflict, Antonia se folosește de cea mai bună prietenăa sa, Margherita – jucată de OanaMoșneagu/Mara Oprea, căreia îi înscenează o sarcină falsă – evident în locul burții de gravidă și a fătului, stau pungile cu spaghetti și salate. Minciuna bine ticluită este crezutăatât de Giovanni, cât și de Luigi, soțulMargheritei, jucat de Vlad Gherman/Valentin Sichim. Însă nu prea e crezută de un inspector de poliție, jucat de Claudiu Maier și de aici o întregă încurcătură. Adăugați la cele de maisus un sergent de poliție nostalgic dupăcomunism, un cioclu care încearcă să scape de un sicriu, un bătrân care vede ce vrea, aude cepoate și înțelege și mai puțin și aveți toateingredientele unei super comedii.

Așadar “Hoți de onoare” – o super comedie cu Anca Sigartău, Bogdan Talașman, OanaMoșneagu/Mara Oprea, Vlad Gherman/Valentin Sichim și Claudiu Maier. Un spectacol în regia Ancăi Sigartău.

Cumpara bilete


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!