Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

SCANDAL ÎN FAMILIE- SUCEAVA - SUCEAVA

vineri26 aprilie

ora 19:00

Casa de Cultură a Sindicatelor SUCEAVA

100 - 50 RON

Scandal in familie

Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava

26 Aprilie 2024 ora 19:00

de Billy van Zandt si Jane Milmore
regia: Razvan Savescu
Distributie:
Adriana Trandafir
Marius Bodochi
Alexandra Apetrei
Andreea Mateiu
Razvan Oprea
Andrei Mateiu
Scandal in familie este produs de compania independenta Wonder-Theater.
O farsă sălbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere până la final.

Undeva într-o cameră din Swing Motel, Danny și Kathy, în focul pasiunii, se ceartă cu scântei când Kathy dezvăluie că se întâlnește cu un alt bărbat. În același timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-și înșele soțul. Bill și Mary, se pregătesc să aniverseze douăzeci și nouă de ani de la nuntă. Mary dorește o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă Bill vrea doar să fie lăsat în pace.

Pentru a face lucrurile mai interesante, cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlnește cu Kathy, care este amanta lui Danny și sora lui Jennifer. În actul doi, toată lumea își dă întâlnire fără să vrea la cabana de la munte a lui Bill și Mary. Consecințele sunt greu de imaginat însă teribil de amuzante.

Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare: SHOW EVENT SRL, CIF 47019352, CONSTANTA

Cumpara bilete


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!