Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

Alifantis& ZAN - Iasi

Spectacol Anulat!

sâmbătă03 septembrie

ora 18:00

Amfiteatrul Palas Iasi

89-119 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 03 septembrie 2022

Spectacol Anulat!


N I C U
​   A L I F A N T I S este un artist complex,unul dintre  cei mai prolifici compozitori  de muzică de teatru, muzician, actor și poet.

În cei aproape 50 ani de activitate, NICU ALIFANTIS a compus muzica a peste 100 de piese de teatru, a colaborat cu unii dintre cei mai mari regizori români, a scris muzica pentru 17 filme, a lansat 36 de albume discografice din care 19 individuale, 6 de autor și 11 de colecție, a susținut peste 5500 de spectacole și recitaluri, activitate artistică pentru care a fost distins cu 19 premii de excelență naționale și internaționale și decorat cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler.

În 1995 fondează grupul ALIFANTIS & ZAN, alături de care susține sute de spectacole de-a lungul timpului. O muncă asiduă de creație încununată de lansarea cu mare succes a celui mai recent album, în noiembrie 2021, „Leoneed is Love” – un omagiu adus poetului Leonid Dimovși regizorului Alexandru Tocilescu.

NICU ALIFANTIS este unul dintre puținii artiști prezenți pescenele din România și din străinătate, care se remarcă prin adresabilitatea către un public diversificat , rafinat și de toate vârstele.

Dăruiește emoție prin muzică și teatru, având un real succes cu evenimente inedite, cum ar fi: „Cântece de șemineu”, Mozaic” sau „Șotron”, un spectacol interactiv deosebit pentru părinți  și copii ori, proiectul de înaltă ținută, „SimphoNicu”.

De la suflet la suflet, dar și… pour les connaisseurs, spectacolele marca NICU ALIFANTIS sunt un regal.

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!