Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

BARZA DOMNULUI MINISTRU-SUCEAVA - Suceava

marți28 martie

ora 19:00

Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava

80 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 28 martie 2023

                                          BARZA D-LUI MINISTRU

Spectacolul TEATRULUI PRINCIPAL, „BARZA DOMNULUI MINISTRU” ajunge pe scenele teatrelor românești cu o distribuție de excepție – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI Doina TEODORU și Gabriel FĂTU.

Adaptare după André Roussin, piesa scrisă în anul 1951 înlănţuie o suită de situaţii pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scânteietoare într-o comedie explozivă.

​În BARZA DOMNULUI MINISTRU intrăm în familia Jaquet, care urmează a fi blagoslovită cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată exact când acesta ia măsuri legislative în direcția drepturilor sexuale și reproductive. Georges, băiatul celor doi, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thèrése, fata în casă, este și ea însărcinată, la fel și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe.

Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot soiul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor: „BARZA DOMNULUI MINISTRU”.

​Costume: Geanina Punkosti

​Regia: Lucian Iancu

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 28 martie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!