Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!

sâmbătă01 februarie

ora 18:00

Sala Unirii - Cinema Victoria

80-90-100-120 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 01 februarie 2020

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 1 februarie 20:00.


Teatrul Elisabeta din București prezintă, pentru prima dată la Iași, comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în data de sâmbătă, 1 Februarie 2020, ora 18:00, la Ateneul Național.

 

Autor: Marc Camoletti

Regie: Șerban Puiu

Scenografie: Ion Molete

Tip spectacol: comedie 

Durata: 1h45’ (fără pauză)

Distributie:

Bernard: Andreas Petrescu

Robert: Lucian Ghimiși

Suzette: Maria Buză

Jacqueline: Alexandra Velniciuc

Suzanne: Irina Noapteș

George: Marcelo Cobzariu

 

Sinopsis

 “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcana pentru un barbat casatorit”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!