Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

Enigma Otiliei

marți07 aprilie

ora 19:00

Casa Studentilor

60-80 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 07 aprilie 2020

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 2 martie 3:00.


Enigma Otiliei

 

Romanul lui Calinescu a suscitat intotdeauna interes. Personaje savuroase, descrieri amanuntite, parfum de epoca, intriga pe mai multe planuri compun un roman deschizator de drumuri in literatura romana. Noi, echipa Teatrului Globe, nu puteam sa ignoram toate aceste minunate caracteristici, care se translateaza perfect in textul dramaturgic adaptat si intr-un minunat spectacol de teatru.

Adresat elevilor si adultilor deopotriva, spectacolul de teatru Enigma Otiliei propune o viziune de interpretare dinamica, noua si plina de prospetime a textului calinescian. Si, ce e cel mai important, respectam fidel romanul. Asadar un spectacol clasic, cu costume si decoruri de epoca si in acelasi timp un spectacol modern prin jocul actoricesc si dinamismul situatiilor interpretate. 

Distributia de exceptie: Anca Sigartau – Aglae Tulea, Claudiu Bleont/Andrei Duban – Costache Giurgiuveanu, Claudiu Maier – Simion Tulea/doctorul Vasiliad, Damian Victor Oancea – Pascalopol, Catalina Grama(Jojo)/Doina Teodoru – Georgeta/Marina, 1Q Sapro – Stanica Ratiu, Carmen Lopazan – Olimpia Ratiu, Cristi Neacsu – Felix Sima, Andreea Vlad – Otilia Marculescu, Andreea Iftime – Aurica Tulea, Dan Apavaloaie – Titi Tulea, Dragos Pandele – Weissman/Povestitorul/Calinescu garanteaza doua ore de teatru la cel mai inalt nivel artistic. 

Asadar 12 actori pe scena care joaca 16 roluri intr-un adevarat tur de forta, un spectacol de vazut si de povestit, plin de realism magic, pe care va invitam cu totii sa il descoperiti.

 

Enigma Otiliei:

Durata spectacol 2h15min, fara pauza

Regia: Anca Sigartau

Costume: Annami Couture

Decoruri: Foldo

Ilustratie muzicala: Anca Sigartau

Dramatizare: Dragos Pandele

 

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!