Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

EU TE CRED, DA’… TU MA MINTI!

luni16 martie

ora 19:00

Sala Unirii - Cinema Victoria

70 RON

Spectacole active:BURICUL PĂMÂNTULUI - luni, 06 februarie 2023TOTUL SE TRANSFORMA - luni, 06 februarie 2023

Spectacolul s-a terminat pe data de 16 martie 2020

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 16 martie 21:00.


Comedie adaptata dupa “La Menteuse” de Jacques Bricaire si Maurice LasayguesTraducere:  Rodica Baitan
Adaptare: Monica Davidescu, Liviu Lucaci“Eu te cred, da’ tu ma minti!” este o adaptare a piesei bulevardiere “La Menteuse” scrisa de Jacques Bricaire si Maurice Lasaygues.
Premiera initiala a avut loc pe 1 octombrie 1987, in regia lui Rene Clermont, la Teatrul “Petit Marigny” din Paris, dandu-i viata actori renumiti ai timpurilor, precum Sabine Paturel, Henri Courseaux, Bernard Lavalette, Annie Jouzier si Genevieve Brunet.
Indiferent de trecerea anilor si schimbarile timpurilor, situatiile ilare oferite de spectacol raman extrem de la moda si gustate de public, fiind intangibile in fata oricarui trend trecator.Personajele:
Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonati.     Aurelian Temisan
Isabelle de Rompoingt, 40 ani, snoaba peste masura.    Monica Davidescu
Francoise, 30 ani, jurnalista, foarte mondena.     Anca Dinicu
Patrick, 30 ani, inginer, romantic, baiat frumos.    Cosmin Vijeu
Jane, frumoasa, un vis.        Alexandra SalceanuSituatiile qui-pro-quo puternice, extrem de savurate de spectatori, fac deliciul acestei piese de teatru, personajele invartindu-se din situatie in situatie.
Piesa o are ca muza pe Jane, o faptura fermecatoare, cu o imaginatie inflacarata dusa spre mitomanie, care reuseste sa dezlantuie o cascada a dezastrelor prin depanarea incompleta a povestilor, situandu-le departe de realitatea simpla.
Patrick, baiatul ce o iubeste nu se asteapta ca realitatea sa fie distorsionata si astfel, crede deschis tot ceea ce ii impartaseste Jane, incercand, apoi, grabit sa rezolve probleme ivite, creand, la randul sau, si mai multe incurcaturi. In cadru este implicata si familia lui Jane, formata din tatal si sora ei, care cunosc foarte bine personalitatea fetei. Cu toate acestea, sunt momente cand si ei sunt prinsi in tesatura minciunilor si, surprinsi fiind de situatie, continua sa brodeasca ducand, astfel, lucrurile catre un haos extrem de enervant pentu personaje dar comic si savuros pentru public.
In final, totul se termina cu bine, spre fericirea tuturor.