Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

LA UMBRA CRUCII TALE- BOTOȘANI - BOTOȘANI

joi11 aprilie

ora 18:00

Casa de Cultură a Sindicatelor BOTOȘANI

30 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 11 aprilie 2024

Infiintata la initiativa dirijorului Arhid.Lector Univ.Dr. Iulian Dumitru si cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Teodosie Ahiepiscopul Tomisului, Corala ARMONIA inca din anul 2004 deruleaza proiecte si programe muzical-artistice menite sa evidentieze melosul autohton pastrator al adevaratelor valori spirituale specifice poporului roman.
Corala ARMONIA, poate cel mai iubit cor barbatesc din Romania, are in componenta preoti, diaconi si studenti, oameni iubitori de spiritualitate si neam!
Aceasta Corala evolueaza permanent, afirmandu-se prin prestanta, calitatea actului interpretativ si diversitatea repertoriului abordat. Multi ani la rand aceasta Corala, prin prezenta ei la cele mai importante Olimpiade Corale Mondiale, a reprezentat Romania si Biserica Ortodoxa Romana, fiind intr-o ascensiune de neegalat pe treptele excelentei pana la obtinerea trofeului suprem, de “CAMPIONI MONDIALI – CEL MAI BUN COR BARBATESC DIN LUME”, WORLD CHOIR GAMES, RIGA – LETONIA, 2014!
Palmaresul artistic-muzical al acestei formatii consta in concerte, recitaluri, festivaluri si imprimari de albume muzicale, precum si sute de premii nationale si internationale. Dintre premiile internationale amintim urmatoarele:

– 2012 Cincinati-SUA, doua medalii de aur
– ⁠2013 Gratz-Austria, doua medalii de aur, una de argint si TITLUL DE CAMPIOANA MONDIALA
– ⁠2014 Riga-Letonia, doua medalii de aur si a doua oara TITLUL DE CAMPIANA MONDIALA
– ⁠2015 Magdembour-Germania, o medalie de aur
– ⁠2016 Sochi-Rusia, doua medalii de aur
– ⁠2018 Pretoria- Africa de Sud, doua medalii de aur si una de argint!

Referindu-ne la premiile castigate la nivel international facem precizarea ca toate aceste rezultate exceptionale, au facut din Corala ARMONIA un adevarat ambasador al culturii si ethosului romanesc in fata popoarelor lumii, in conditiile in care, de cate ori membrii Coralei au urcat pe podiumul de premiere, s-a cantat imnul national si a fluturat drapelul Romaniei in fata miilor de participanti!
Precizam ca aceasta Corala nu i-a vaduvit de muzica ei nici pe romanii plecati din tara, fiind prezenta adesea in mijlocul lor prin numeroase concerte, in multe tari ale lumii: Italia, Spania, Franta, Germania, Israel, Portugalia, Anglia, Ungaria, Irlanda, Grecia, Bulgaria, Serbia, Elvetia etc!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 11 aprilie 19:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!