Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

MAGIE IN BALOANE DE SĂPUN

sâmbătă27 mai

ora 11:00

Casa Studentilor

60-70-90 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 27 mai 2023

Minunații lui Verdini prezintă spectacolul „Magie în baloane de săpun”! Primăvara asta, cel mai tare show de magie și muzică pentru întreaga familie ajunge la voi acasă! Îi veți cunoaște pe Magicianul Verdini, Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela, Titi Coloriti și DJ BumBa, care vor deveni prietenii voștri, garantat! Fiecare dintre ei transmite o poveste, iar împreună învață cum să fie mai empatici, cum să îi accepte pe cei din jur, cum să transforme orice defect într-o calitate și cum să creadă în magie, indiferent de vârstă!

Ingredientele unui spectacol minunat sunt pregătite: momentele de magie ale lui Verdini, muzica originală a Minunaților, scenetele interactive cu mesaje educative pentru cei mici, multă bună dispoziție și… un final spectaculos plin de baloane de săpun.

Cu un scenariu conceput cu grijă pentru copii, revizuit și aprobat de psihologul Gabriela Maalouf, cu muzica originală semnată de compozitorul și producătorul muzical Robert Toma și cu regia semnată de actrița Tamara Roman, spectacolul „Magie în baloane de săpun” este o experiență pentru întreaga familie!

De retinut!

• Durata spectacolului: o oră și 20 de minute

• Un bilet de acces este valabil pentru o singură persoană (copil sau adult). Copiii sub 2 ani au acces gratuit, dar nu au loc asigurat.

• Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului este permis doar împreună cu un adult.

• Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video. Prin participarea la eveniment, sunteți de acord cu cedarea drepturilor de imagine pentru aceste materiale.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 27 mai 12:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!