Spectacole active:PUNCT ȘI DE LA CAPAT - marți, 10 septembrie 2024REGAL VIENEZ-Piatra Neamț - marți, 10 septembrie 2024, PIATRA NEAMȚ REGAL VIENEZ- SUCEAVA - marți, 10 septembrie 2024, SUCEAVAREGAL VIENEZ - marți, 10 septembrie 2024
Spectacolul s-a terminat pe data de 26 ianuarie 2023
Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 26 ianuarie 20:00.
O oră de liniște” este povestea lui Michel, scenograf de film reputat care descoperă într-o piață de vechituri din Paris legendarul album al lui Neil Youart, „Me, myself and I, pe care îl căuta de ani de zile. În timp ce vrea să asculte în liniște în sufrageria lui prețiosul album, lumea întreagă pare să se împotrivească micii lui bucurii: soția alege tocmai acest moment pentru a-i face o mărturisire șocantă, fiul său sosește pe neașteptate, prietenul lui cel mai bun îi bate la ușă cu o veste proastă, vecinul îl deranjează, instalatorul îi inundă apartamentul amanta lui decide să-i dezvăluie totul soției sale, în timp ce mama lui îl tot sună pe mobil… Manipulator, mincinos și fundamental egocentric, Michel este gata să facă orice pentru a avea pace și, în sfârșit, să se bucure de o mică oră de liniște.
Florian Zeller este noua revelație a cinematografiei franceze. Zeller, romancier, dramaturg, regizor de teatru la bază, a scris și regizat „The Father” în 2020, filmul cu Anthony Hopkins și Olivia Colman în rolurile principale. Care a avut șase nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu adaptat.
Textul, tradus și adaptat de Răzvan Oprea, este o poveste despre egoismul și egocentrimul pe care ni l-a adus tot mai aproape de noi societatea în care trăim.
Răzvan Săvescu este actor, regizor de teatru și film cunoscut publicului pentru filmul „America, venim!”, dar și serialele „La Bloc” si „La servici”. „O oră de liniște” nu este prima colaborare cu WonderTheatre, Săvescu fiind regizorul pentru două dintre comediile de mare succes la public ale companiei, „Prenumele” (cu Mihai Călin, Ecaterina Landin și Leonid Doni) și „Scandal în familie” (cu Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Paula Chirilă).
Cristian Iacob este un actor român de teatru și film, absolvent al Academiei de Teatru şi Film „I.L.Caragiale”, actor la Teatrul Mic din București din 1992. A fost premiat cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea rolurilor Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam în spectacolul „Trei gemeni veneţieni” de Antonio Collalto, regia Nona Ciobanu în cadrul Festivalului Național de Comedie Galați, 2015. A debutat cu rolul Manolică, Pictorul în „Migrena” de Hanibal Stănciulescu, regia Radu Băieșu in 1993. Printre ultimele roluri de referinta se numara si :Profesorul în „Lecția” de Eugène Ionesco, regia Radu Iacoban, 2019, Gaunt, York, Episcopul Carlisle în „Viața și moartea lui Richard 2” de William Shakespeare, regia Radu Iacoban, 2018, Ivan Feodorovici Karamazov în „Karamazovii” de Horia Lovinescu și Dani Micu, după romanul „Frații Karamazov” de F.M Dostoievski, regia Nona Ciobanu, 2017.
Monica Davidescu este o actriță română, cunoscută începând cu debutul ei pe scena Teatrului Național din București. În prezent activează în cadrul Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București. Monica Davidescu a jucat în filme ca Natures mortes în 2000, Vlad trei ani mai târziu, în 2007 Ticăloșii. A jucat și în câteva seriale TV cum ar fi Cu un pas înainte, în 2007, iar în 2008 a jucat în Vine poliția! In stagiunea curenta o gasim pe scena Teatrului National din Bucuresti in roluri cum ar fi: „Incognito” de Nick Payne, regia Zsuzsánna Kovács, Gica – „Preșul” de Ion Băieșu, regia Mircea Cornișteanu, Liubov Andreevna Ranevskaia – „Livada de vișini” de A.P. Cehov, regia David Doiashvili, Goneril – “Regele Lear” de William Shakespeare, regia David Doiashvili, Delia Neacșu – „Luminița, de la capătul tunelului” de Radu F. Alexandru, regia Mircea Cornișteanu, Cocuța Micșoreanu – „Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu, regia Răzvan Popa.
Andrei Mateiu este un tânăr actor al cărui nume este legat de scurtmetrajele lui Paul Negoescu (Târziu, ID Error, Stone Home) precum și de lungmetrajele Aurora (regia Cristi Puiu) sau Portretul luptătorului la tinerețe (regia Constantin Popescu). Este cunoscut publicului din România pentru rolul său din comedy show-ul Mondenii, precum și pentru aparițiile în numeroase reclame. Radu din O lună în Thailanda este primul său rol principal.
Actrita Irina Antonie a studiat actoria la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale din Bucuresti, unde a urmat si cursuri de balet si dans.In anul 2008 a jucat in serialul Tv Doctori de mame, in rolul Magdei Grama. A fost selectata la castingul pentru comedia Anticamera unde a jucat alaturi de Florin Calinescu. Un an mai tarziu a aparut in telenovela Aniela. In 2010 a jucat in primul sau lung metraj, productia americana Steamroller- Born to Raise Hell- regizata de Lauro Chartrand, cu Steven Segal, in rolul sotiei.Tot in 2010 a jucat si in telenovela Iubire si onoare.
Sergiu Costache, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” debutează în scurtmetrajul Valuri, regizat de Adrian Sitaru, la 16 ani. S-a făcut remarcat în filme, precum: Life on Top – 2009, S-a furat mireasa – 2012, Umbre – 2014, Absolution – 2015, Afacerea Est – 2016, Dragă Moș Crăciun – 2018, Vlad Țepeș – 2019, La Gomera – 2019.
WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.
Regie: Răzvan Săvescu
Distributie: Cristi Iacob, Monica Davidescu, Andrei Mateiu, Irina Antonie, Sergiu Costache, Dani Ionescu,
Răzvan Săvescu