Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

Pe o panza de paianjen

Info: Ora 20:00

luni08 martie

ora 20:00

Teatrul National

120 RON

Spectacole active:PE O PÂNZA DE PĂIANJEN - miercuri, 21 februarie 2024

Spectacolul s-a terminat pe data de 08 martie 2021

 

PE O PANZA DE PAIANJEN !

Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire.De tot .Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte , Alma , sotia lui Andu, incepe razboiul.Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima .Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui .Sunt convocati prietenii.Fiecare tabara primeste intariri . Surprizele se tin lant. Iar finalul………. lasa urme adanci.

O poveste intensa , care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “ adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .

Medeea Marinescu ,Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor , Andi Vasluianu  si Diana Roman, protagonistii acestui spectacol, realizeaza o exceptionala performanta artistica , purtand publicul , cu talent si rafinament , printr-un carusel de emotii.

Distributie ( in ordinea aparitiei ) :

Vlad Zamfirescu – Andu

Medeea Marinescu – Alma

Mirela Oprisor – Lori

Andi Vasluianu – Petru

Diana Roman – Doroteea

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri.

– Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

– Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.

– Termoscanarea se va face de către personalul organizatorului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în sala.

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

– Spectacolul se va desfăşura fără pauza pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere;

– Distanţa dintre scenă şi spectatori trebuie să fie de minimum 3 m;

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!