Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

Puricele in ureche

sâmbătă29 mai

ora 19:00

Casa Studentilor

80-90-100-120 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 29 mai 2021

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 29 mai 21:00.


Teatrul Elisabeta din Bucuresti vine la Cinema Victoria din Iasi cu o noua comedie – „Puricele in ureche”! Duminica, 15 martie, ora 18:00.

 

Autor: Georges Feydeau

Regie: Serban Puiu

Tip spectacol: comedie

Durata: 2h (fara pauza)

Distributie:

Victor-Emmanuel Chandebise / Poche – Lucian Ghimisi

Camille Chandebise – Leonid Doni

Romain Tournel – Andreas Petrescu

Doctorul Finache – Mihnea Nicolau

Carlos Homenides de Histangua – Vasile Calofir

Augustin Ferraillon – Marcelo Cobzariu

Etienne – Alexandru Prica

Rugby – Vlad Ianus

Baptistin – Stefan Velniciuc

Raymonde Chandebise – Alexandra Velniciuc

Lucienne Homenides de Histangua – Irina Noaptes

Olympe Ferraillon – Raluca Ghervan

Antoinette – Maria Magdalena Tapu

Eugenie – Valeria Stoian

Clienti hotel – Iulian Balan, Claudian Siman, Claudia Ene

 

Pret bilet: 80/90/100/120 lei

 

“Le puce dans l’oreille”= PURICELE IN URECHE este o expresie frantuzeasca celebra inca de la inceputul secolului 13. Expresia insemna “a simti o dorinta puternica pentru cineva”. Prin secolul 17, i-au schimbat intelesul prin “a fi ingrijorat sau a avea suspiciuni la adresa cuiva”.

Si da, protagonista noastra Raymonde are un purice in ureche si inca unul foarte mare caci ea ii trimite, pe toti cei implicati, intr-o cursa salbatica de acuzatii false, identitati gresite si confuzii revoltatoare! Cea mai noua comedie a Teatrului Elisabeta este un univers pestrit, plin de culoare si cu situatii comice intense.

Totul se intampla in inalta societate a saloanelor pariziene unde un doctor, un majordom incornorat, patronii unui bordel de lux, un spaniol impreuna cu sotia sa, o bucatareasa cocheta si un englez-scotian sunt intr-un du-te-vino ametitor fiind purtati de acelasi carusel al incurcaturilor. Rezultatul? Cu totii se perinda de la Casa Chandebise la un hotel de moravuri usoare si inapoi, iar actiunea se deruleaza cu o viteza naucitoare.

Simpatica Raymonde Chandebise se intreaba de ce sotul ei a incetat sa-i mai acorde atentia necesara si presupune ca acesta trebuie sa aiba o aventura. Asa ca ii cere prietenei sale Lucienne sa-i scrie o scrisoare de dragoste menita sa-l ademeneasca la o intalnire in care sa-l prinda in actul de a fi necredincios. Dar cand sotul lui Raymonde, Victor Emmanuel (de altfel, foarte credincios), primeste scrisoarea, el presupune ca este pentru prietenul sau burlac, Tournel, si i-o da in schimb acestuia, punand astfel in miscare o serie de evenimente hilare care rasuna din casa Chandebise pana intr-un hotel de moravuri usoare, unde orice (si aparent toata lumea) merge.

In aceasta comedie nebuna, toata lumea fuge dupa toata lumea si, totodata, toti fug unii de altii. Scrisori anonime, gelozii, prieteni voluntari, stari de exaltare alcoolica, amenintari cu moartea…nu ai cum sa nu razi cu lacrimi.

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!