Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

Scandal in Familie

Info: Reprogramat

luni26 octombrie

ora 20:00

Sala Unirii - Cinema Victoria

60-80 RON

Spectacole active:SCANDAL ÎN FAMILIE- SUCEAVA - marți, 05 martie 2024, SUCEAVASCANDAL ÎN FAMILIE-BOTOSANI - marți, 05 martie 2024, BOTOȘANI

Spectacolul s-a terminat pe data de 26 octombrie 2020

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 26 octombrie 22:00.


Scandal in familie este o nouă comedie, romantică de aceasta data, în regia lui Răzvan Săvescu. O farsă salbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere până la final.

Undeva într-o camera din Swing Motel, Danny și Kathy, în focul pasiunii, se ceartă cu scântei când Kathy dezvăluie că se întâlnește cu un alt bărbat. În același timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-și înșele soțul. Bill și Mary, se pregătesc să aniverseze douăzeci și nouă de ani de la nunta. Mary dorește o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă Bill vrea doar să fie lăsat în pace. Pentru a face lucrurile mai interesante, cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlnește cu Kathy, care este amanta lui Danny și sora lui Jennifer. În actul doi, toată lumea își dă întâlnire fara să vrea la cabana de la munte a lui Bill și Mary. Consecințele sunt greu de imaginat însa teribil de amuzante.
Distribuția :
ADRIANA TRANDAFIR
MARIUS BODOCHI
ANDREIA MATEIU/PAULA GHIRILA
ALEXANDRA APETREI/ANCA DINICU
RAZVAN OPREA
ANDREI MATEIU
Regia : RAZVAN SAVESCU

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!