Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

SEARA DE FOLK cu EMERIC IMRE TRIO - Iasi

SOLD OUT

Sold Out

vineri31 martie

ora 19:00

ARCU HOUSE OF BEER Iasi

60 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 31 martie 2023

Nu mai sunt bilete!

Va invitam sa participati vineri, 31.03.2023, la ARCU HOUSE OF BEER, din str. Arcu nr. 18, incepand cu ora 19 , un concert folk deosebit, de primavara, cu EMERIC IMRE TRIO, adica Emeric Imre, Jimi El Laco si Marius Roje.
DUPA CUMPARAREA BILETULUI SUNATI PENTRU REZERVARE LA NUMARUL AFISAT MAI JOS!!!
COPII SUB 10 ANI INSOTITI DE UN ADULT CARE NU NECESITA LOC SUPLIMENTAR VOR AVEA INTRAREA GRATUITA.
Emeric Imre este unul din cei mai populari artiști ai muzicii folk din România, susținând un număr impresionant de concerte în toată țara de-a lungul timpului. Cântecele lui Emeric Imre creează o atmosferă unică și o stare de spirit specială dincolo de scenă, un mesaj profund despre dragoste, despre social și despre puterea vieții!
„Emeric Imre este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, un artist profund, ce cântă piese destinate sufletului. Fire poetică, alege să își povestească viața prin intermediul a două stări de spirit contrare și complementare, prin bucuriile și tristețile ce l-au marcat – trăiri aparținând unui om al cetății adânc implicat în tot ceea ce înseamnă devenirea societății clujene, și nu numai.” (Florin Moldovan)
– Rezervari si detalii sunati la numarul de telefon: 0741 054 444.

 

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!