Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

Străini in noapte

SOLD OUT

Info: ULTIMA REPREZENTAȚIE IN IAȘI

Sold Out

luni28 noiembrie

ora 20:00

Teatrul National

150 RON

Spectacole active:Tudor Gheorghe - luni, 05 decembrie 2022REGAL VIENEZ - luni, 05 decembrie 2022REGAL VIENEZ - luni, 05 decembrie 2022FUEGO-Stai cu mine de Crăciun! - luni, 05 decembrie 2022ȘTEFAN HRUȘCĂ - luni, 05 decembrie 20222 ROMÂNI - luni, 05 decembrie 2022

Spectacolul s-a terminat pe data de 28 noiembrie 2022

Nu mai sunt bilete!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 28 noiembrie 22:00.


Străini în noapte” se situează în topul preferințelor publicului pentru secțiunea Teatru. Îndrăgitul actor Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nici o prezentare și unica Medeea Marinescu fac din această piesă o capodoperă artistică, mai ales că regia o semnează inegalabilul maestru Radu Beligan.

În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.