Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

THE R.O.C.K. - Iasi

Spectacol Anulat!

vineri15 iulie

ora 19:00

Rocknrolla Iasi

59 RON

Spectacole active:PE O PÂNZA DE PĂIANJEN - marți, 05 martie 2024SISTEMUL PERFECT - marți, 05 martie 2024SCANDAL ÎN FAMILIE- SUCEAVA - marți, 05 martie 2024, SUCEAVASCANDAL ÎN FAMILIE-BOTOSANI - marți, 05 martie 2024, BOTOȘANI DE TOȚI PERETII - marți, 05 martie 2024DE TOȚI PERETII-VASLUI - marți, 05 martie 2024, VASLUI

Spectacolul s-a terminat pe data de 15 iulie 2022

Spectacol Anulat!

The R.O.C.K . – Europe’s Leading AC/DC Tribute.
 
„Thunderstruck”,“For those about to rock we salute you”, „Highway to Hell” si multe alte hituri AC/DC , vor rasuna vineri, 15 iulie 2022 de la ora 19:00 la Rocknrolla Iasi, intr-un concert memorabil, in aer liber, cu scena, sunet si lumini.
Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scena de The R.O.C.K.! 
 
Cu Daniel Ignat, un solist de excepție, al carui timbru vocal este aproape identic cu cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă și prezență scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitara ritmica și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reușește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.
 
The Rock ne servește concerte fidele cu cele ale celebrei formații încă din 2012, câștigând chiar și titlul de „Cea mai bună formație tribute” la Metalhead Awards 2017, unde s-au ridicat la standarde foarte înalte alături de voci celebre rockului românesc cum ar fi Cristi Minculescu, Gabi ( Gurita ) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dinca de la Trooper, Ovidiu Anton si Cristian Hrubaru (ROCK FM).
Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de AC/DC, The Rock au avut onoarea de a urca pe scena Arenelor Romane alături de Dave Evans, pentru a sărbători într-un show de excepție, moștenirea artistică cu o istorie atât de lungă pe plan mondial a formației.
The Rock nu sunt doar orice trupă tribute, sunt acea trupă tribute ce promite să te transpună direct într-un concert AC/DC, cuprinzând cu success esența rockului unic interpretat de trupa australiană.
 
Membrii trupei The R.O.C.K:
 
Daniel Ignat – Voce principală
Andrey Baydin – Chitară principală
Adrian Popescu – Chitară ritmică, Core
Dany Serrano – chitară bas, voce

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 15 iulie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!