Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

TRUPA CU VALOARE ADĂUGATĂ(TVA)-,,Ma-ntoarce timpul”

Spectacol Anulat!

joi14 iulie

ora 19:00

Amfiteatrul Palas

69-99 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 14 iulie 2022

Spectacol Anulat!

Amfiteatrul Palas va găzdui în data de 14 iulie 2022, începând cu orele 19:00 un SPECTACOL DE POVESTE cu ocazia lansarii albumului trupei TVA – Trupa cu Valoare Adăugată – „Mă-ntoarce timpul”!

Invitat special: MIRCEA BANICIU.
Recital: „Sunt un frate tanar” – in onoarea lui Florian Pittis (din cantecele Pasarii Colibri).

T V A -Trupa cu Valoare Adaugata:
– Teo Boar/ch. el., voce
– Vlady Cnejevici/ claviaturi, voce
– Adi Vascu/voce, ch. acustica
– Dorin Andone/voce,ch. ac.

Vlady Cnejevici si Teo Boar sunt artisti recunoscuti ai scenelor folk-pop si rock din Romania, membri ai trupelor: Pacifica, Pasarea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Mircea Rusu Band, The Blue Workers, „Sunt un frate tanar”- In onoarea lui Florian Pittis.
Adi Vascu este un autor de muzica si texte, solist vocal, chitarist si interpret al unor creatii proprii si din repertoriul unor autori importanti. Are la activ mai multe albume inregistrate impreuna cu colegii sai Vlady Cnejevici si Teo Boar. Face parte din proiectul “Remember Ioan Gyuri Pascu”. Adi Vascu lucreaza in domeniul consultantei financiare ca evaluator si este realizator de emisiuni TV in domeniul economico-financiar.
Dorin Andone este absolvent al Institutului de teatru din Tirgu Mures , promotia 1987, apoi actor la Teatrul National Cluj, Teatrul L. S. Bulandra, iar in prezent actor al Teatrului National “I. L. Caragiale”, Bucuresti, membru fondator al trupei “Dor”. Dorin este autor de muzica si texte si a realizat impreuna cu Vlady si cu Teo spectacolul „Sunt un frate tanar” dedicat memoriei lui Florian Pittis.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 14 iulie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!