Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

Capcana pentru un barbat casatorit

Info: Reprogramat

sâmbătă12 iunie

ora 19:00

Casa Studentilor

80-90-100-120 RON

Spectacolul s-a terminat pe data de 12 iunie 2021

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 12 iunie 21:00.


Teatrul Elisabeta din Bucuresti prezinta in premiera la Sala Unirii din Iasi comedia politista „Capcana pentru un barbat casatorit”! Un spectacol plin de suspans, intriga si umor cu o rasturnare finala de situatie de-a dreptul… “criminala”!

Autor: Robert Thomas

Regie: Serban Puiu

Scenografie: Andrei Radut

Costume: Roxana Radut

Tip spectacol: comedie politista

Durata: 2h30min (fara pauza)

Distributie:

Comisarul: Lucian Ghimisi

Daniel Corban: Cosmin Selesi

Florence: Alexandra Velniciuc

Domnisoara Berton: Raluca Ghervan

Preotul Maxim: Alexandru Prica

La Merluche: Cristian Boeriu

Gardieni: Vlad Ianus, Iulian Balan

Domnisoara Marcelle: Claudia Ene

 

Pret Bilet: 80/90/100/120 lei

 

Sinopsis

Comedia “Capcana pentru un barbat casatorit” se bazeaza pe textul original al lui Robert Thomas “Piege pour un homme seul” (“Trap for a lonely man”). Robert Thomas a fost scriitor, actor si regizor de film francez. In calitate de scriitor, aproape inca de la inceput, a fost fascinat de un gen de teatru “curios” fapt care l-a ajutat sa inventeze comedia politista sau comedia thriller. De-a lungul carierei sale, a scris numeroase piese de teatru care s-au incadrat in acest gen insa una dintre piesele care l-au consacrat a fost “Trap for a lonely man”, un text cu un mister plin de umor ce a cunoscut succesul instantaneu in Paris.

 

O sotie disparuta, o femeie suspecta si un barbat impins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele productiei Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intriga si comic cu o rasturnare de situatie finala de-a dreptul…“criminala”.

Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit dupa o mica discutie in contradictoriu cu proaspatul ei sot Daniel Corban (Cosmin Selesi). Dupa 10 zile de tacere deplina, Daniel incepe sa se ingrijoreze si cere politiei, care pare sa nu ia lucrurile prea in serios, sa-l ajute in gasirea unor indicii privind locul in care sotia sa ar putea fi. Intre timp, un preot usor straniu, parintele Maxim (Alexandru Prica), apare in casa acestuia alaturi de o tanara fermecatoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), sotia disparuta a lui Daniel. Insa, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jura ca asa numita Elisabeta nu este cu adevarat sotia sa ci ca este o impostoare. Se intrevede oare un complot?  Pe cine sa credem? Cine spune adevarul? De la aparitii surpriza si situatii imprevizibile, investigatia ce urmeaza tine spectatorii cu sufletul la gura pana la final.

Actiunea cunoaste apogeul atunci cand in scena apar doi martori: un artist vagabond si o asistenta medicala. De aici, complotul devine din ce in ce mai complicat, cu atat mai mult cu cat Daniel devine din ce in ce mai confuz. Este nebun, are lacune in memorie sau este victima unei conspiratii elaborate? Cand politia nu reuseste sa valideze varianta sa, Daniel nu poate decat sa concluzioneze ca impostorii incearca sa-l innebuneasca sau mai rau, sa-l duca la moarte. Dar cine spune adevarul si pana la ce punct poate o persoana sa denatureze faptele? Si astfel, comedia devine un adevarat thriller psihologic, un roller coaster de intriga si suspans iar spectatorii raman nauciti pana la capat, cand se dezvaluie un deznodamant cu totul surprinzator.

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!