Cont Bilete Online
arrow
palat-circle
palat-circle

TAKE,IANKE SI CADÂR /VASLUI/ - VASLUI

SOLD OUT

Sold Out

luni13 noiembrie

ora 19:00

Casa de cultura a Sindicatelor VASLUI

150 RON

Spectacole active:TAKE, IANKE si CADÂR - duminică, 21 aprilie 2024

Spectacolul s-a terminat pe data de 13 noiembrie 2023

Nu mai sunt bilete!

Textul este o comedie savuroasă în trei acte, scris în 1932 şi pus în scenă în acelaşi an la Teatrul Maria Ventura, unde a fost montat pentru prima dată la Bulandra în 1957 de regizorul N. Al. Toscani. La peste şase decenii de la montarea lui Toscani, Horaţiu Mălăele readuce pe scena Teatrului Bulandra cele trei tipologii umane, întrupându-l pe evreul Ianke şi distribuindu-i în rolurile turcului Cadâr şi românului Take pe Răzvan Vasilescu şi pe Mihai Constantin.
Alături de cei trei interpreţi principali, din distribuţie vor mai face parte: Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan şi Matei Constantin. Scenografia spectacolului i-a fost încredinţată Mariei Miu.
Piesa aduce în prim plan povestea de viață a celor trei prieteni negustori, abordând cu subtilitate problematica rasei, credinţei și religiei, a statutului identitar individual şi de grup, reamintindu-ne astfel că diferențele nu sunt neapărat un motiv de disensiuni. Dar și că buna înţelegere poate funcţiona pe fondul acceptării și al asumării a ceea ce ne definește şi ne diferențiază de ceilalți.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 13 noiembrie 20:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!